Det var längesen!

Ja, det var verkligen ett bra tag sen jag skrev någonting här. Så vad händer? Jag är mitt uppe i examensperioden nu och skrev tenta i besättnings- og folkesundhed idag. Jag tror det gick bra. Nu har jag två inläsningsdagar till förfogande sen är det dags att skriva tenta i special patologi. Det är en stor kurs med mycket att lära sig, men jag har en bra magkänsla inför tentan. :o)
 
På fredag efter tentan åker jag hem till min familj och är ledig i drygt en vecka. Det ska bli helt underbart med hel-ledigt från skolan! Jag ska jobba en dag och gå med på praktik nån dag med "min" veterinär, men sen ska jag bara umgås med mina fina barn. Åh vad jag längtar!!
 
Kan knappt fatta att det redan är 2020. Vart tar åren vägen? Det är alltså FEM år sen i år som jag sökte in till universitet i Kosice, Slovakien och påbörjade min resa till veterinär. Kan knappt fatta hur snabbt de fem åren har gått. Nu har jag läst i Köpenhamn i 1,5 år och jag trivs väldigt bra på utbildningen. Snart har jag avklarat halva utbildningen och i vår skriver jag min bacheloruppsats. Känner mig så nöjd och stolt över mig själv. Det har varit uppförsbacke många gånger, men jag har jobbat hårt med mig själv och allteftersom så har det blivit lättare att hantera den mentala stressen. Det är snart två år sen jag gick in i väggen, men det är inget jag har skrivit om i bloggen. Tycker det är synd att det är lite tabubelagt, för det är ju (tyvärr!) väldigt vanligt idag. Men jag mår så mycket bättre nu och vet vilka varningstecken som jag ska reagera på. 
 
Är det någon av mina läsare som planerar att söka in till veterinärprogrammet i år? I sådant fall - LYCKA TILL! Jag håller tumarna för er! :o)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp