Hemma!

Natten mellan torsdag och fredag fick jag äntligen stiga in innanför dörren hemma och krama William och mina hundar. Ebba och Ola hämtade upp mig på Landvetter vid kl 23 när mitt plan från Berlin landade. 12 timmar tog det ungefär att ta sig från lägenheten i Kosice till huset hemma. En resa som jag mer än gärna gör, men det känns i kroppen efteråt. Jag hade ett byte i Berlin på vägen hem. Jag tyckte att tiden kändes så knapp, så jag sprang till säkerhetskontrollen. I säkerhetskontrollen jobbade de inte på speciellt fort... Givetvis så blev jag dessutom uttagen för ett "swab-sample" (de gör ett svabbprov på väska, skor och byxor). De kanske trodde att jag var stressad och nervös av en helt annan anledning än att jag ville skynda mig till mitt flyg, haha. :o)
Gårdagen tillbringade vi i stan (Jönköping) där vi handlade mat och lite annat smått och gott. Det är en helt obeskrivlig känsla att få vara med sin familj efter att man varit hemifrån i 7 veckor. Det är tuffare för mig än vad jag egentligen vill erkänna när jag är borta. Då gör jag allt för att fokusera bort det tunga och lägga ner energin på studierna. Men det är inte alltid lätt kan jag lova......På ett sätt känns det tuffare att vara borta hemifrån detta året än förra. Tiden går fortare detta året, men längtan hem gnager mer i mig än tidigare.
 
Jag har även hunnit med långpromenader med hundarna och att städa lite. Konstigt hur snabbt man kommer in i sina vanor, haha. ;o) Idag ska jag plugga lite (jag har redan börjat) och så ska jag ut i skogen med hundarna och rida en sväng. Och ansa fjordmanar måste jag också göra! :o)
 
Hoppas ni har en fin helg, kära läsare!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp