Påsken är redan slut!

Som vanligt så går tiden fort. Speciellt när man är hemma. Åh va jag älskar att vara hemma!!! Torsdag förmiddag landade jag i Sverige. Blev upphämtad av Ebba och Ola på Landvetter, sen handlade vi mat innan det var dags att svänga förbi frisören på vägen hem. Det var inte bara så att Ebba sett fram emot dagen för att mamma skulle komma hem, utan hon skulle även ta hål i öronen! :o) Modig och duktig var hon och fint blev det. Två rosaskimrande blommor valde hon som örhängen. Stolt som en tupp lämnade hon salongen. :o)
 
Påsken spenderades med att fira min äldsta bror och hans sambo då de blir 30 i år båda två. Hade även myskväll hemma hos mamma och Peter på påskafton. En lugn och skön helg helt enkelt! Sen har jag även roat mig med att läsa parasitologi. Har credit i det på torsdag. Har varit segt och omotiverande, men en hel del pluggtimmar har jag ändå lyckats få till.
 
Annars har jag mest myst med barnen, Ola och hundarna, ridit, grejat hemma och bara varit. I morgon är det dags att dra till Kosice igen. Motivationen är extremt låg. Måtte tiden gå fort och alla slutexamen sitta som ett smäck på första försöket, så att jag kan få komma hem till min älskade familj snart igen. Det bästa jag har! <3
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp