Bachelor i veterinärmedicin (kandidatexamen på svenska)

Där satt den!
Efter två dagars prakiska övningar på stordjurssjukhuset så har jag slutfört det sista kravet för att bli godkänd i den sista kursen (tentan gjorde jag i april men jag hann inte med de praktiska övningarna innan universitetet stängde ner). I fredags försvarade vi vår bacheloruppsats och det började (såklart) med tågstrul. Hursomhelst löste det sig och jag kunde sitta hemma hos min mamma och redovisa innan jag fortsatte resan ner till Köpenhamn. Jag var så nervös innan försvaret (som jag alltid är inför en examination - jag avskyr mina hjärnspöken!). Men det flöt på så bra och censorn och examinatorn ställde bra frågor och vi kunde svara på dem alla. Vi har lagt ner mycket tid och engagemang på uppsatsen och det lönade sig. Högsta betyg (dansk 12 och svenskt A)!!! Vi var så glada och stolta efteråt! Jag har numera en kandidatexamen i veterinärmedicin! Heja mig!!
 
Nu är jag på väg hem för ett två månader långt "sommarlov". Som jag nämnde i senaste inlägget så ska jag jobba mycket, men vad gör det när man får träffa sin familj varje dag! <3
 
Under sommaren kommer bloggen sannolikt inte att uppdateras. Har ni några frågor så svarar jag dock som vanligt på dem! Kommentera ett inlägg eller skicka ett mail.
 
Ha en underbar sommar!
Allmänt | | Kommentera |
Upp