Helg igen!

Återigen var det lördag och helg. Solen skiner härligt här idag, men ännu har jag inte varit utanför dörren.
Vaknade kl 8, trots att jag kunnat sova längre. Det är så typiskt mig. Något som ligger kvar sen barnen var små, eller blir man sån med åldern bara kanske? Hade ställt klockan på 08:30 men vaknade 08:03. Försökte få upp ögonen men ögonlocken va tunga så jag låg och blundade några minuter. Sen ringde telefonen. Det var min kära dotter som ville växla några ord med sin mamma. Min fina goa tjej!
 
Igår var vi på bio, jag, Sanna, Anna och Maria. Vi såg Fifty Shades Darker (vilket var ett "måste" i dessa tider eftersom alla går och ser den). Filmen var en besvikelse. Tycker inte att huvudrollsinnehavana är bra skådespelare överhuvudtaget. Nåja, det var trevligt att komma ut en sväng iallafall! :o) 
 
Idag roar jag mig med att skriva på mitt hematologiarbete och med att läsa lite på nästa veckas farmakologi. Blir fortfarande alldeles jätteglad inombords varje gång jag kommer att tänka på att vi slipper intenstivt anatomiplugg, sen vi la den kursen i bagaget i januari. Helt fantastiskt skönt! Det ger en så mycket mer inspiration och andrum att göra annat skolarbete.
 
Vad denna dagen mer har att erbjuda vet jag faktiskt inte. Tar det lite som det kommer. Kommer väl dock troligtvis mest bli plugg. Är dock sugen på att åka ner till EKO-butiken nere på Aupark och köpa mer fröknäcke. Får se om de blir idag eller en annan dag.
 
I morgon är vi ett gäng som ska gå på ishockey. Kosice har ju Slovakiens bästa ishockeylag så det ska faktiskt bli lite spännande. Ynka 6 euro kostar biljetten.
 
Det var det jag hade att uppdatera er med nu. Avslutar detta blogginlägget med en bild på Bandit som fyllde hela 1 år igår. Älskade Banne! :o)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp